Proteïne

Herbalife Proteïnereep vanille amandel 490 g

€25,00 €24,04

  Herbalife Proteïnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën* en bij na 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme.


  Belangrijke voordelen Proteïnereep vanille amandel 490 g

  • Ongeveer 140 kcal per reep, wat minder is dan in veel gangbare chocoladerepen
  • Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteïne en 15 g koolhydraten
  • 10 g proteïne helpt u magere spiermassa op te bouwen
  • Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur
  • Verkrijgbaar in de heerlijke smaken chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen
  • * Kan per smaak variëren

  Snelle feiten Proteïnereep vanille amandel 490 g

  Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden ‘compleet’ genoemd, omdat‑ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren.

  Gebruik Proteïnereep vanille amandel 490 g

  Eén of twee repen per dag als evenwichtig tussendoortje.


   Proteïne repen om meer spiermassa op te bouwen

   Het gebruik van eiwitrepen kan nuttig zijn voor mensen die intensief sporten of die streven naar de opbouw van spiermassa.  Proteïne repen dienen als aanvulling op gezonde voeding.  Eiwitrepen zijn een gemakkelijke manier  om extra eiwitten binnen willen krijgen.

   Eiwitten vormen niet alleen een belangrijke bouwstof voor jouw lichaam, maar werken bloeddrukverlagend. Het eten van eiwitrijke voeding, weliswaar in combinatie met groenten, fruit en weinig verzadigd vet werkt bloeddrukverlagend werkt.

   Het eten van een proteïne reep of eiwitreep is een goede aanvulling op de voeding wanneer je regelmatig sport. Op de verpakking kan je steeds een dosering en een dagelijks gebruik terugvinden. Over het algemeen komt dit neer op een proteïne reep van ongeveer 40 gram per dag.

   Herbalife-Proteïnereep-vanille-amandel-voedingswaarden