Ontbijt / maaltijden

Herbalife Formula 1 Vrij Van Framboos & Witte chocolade Framboos & witte chocolade smaak 500 g

€56,00 €52,63

  Introductie van de nieuwe F1 Vr­ Van‑Shake‑vrij­ van gluten, lactose of‑soja, zodat u Herbalife’s meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteïne, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

  Belangrijke voordelen Formula 1 Vrij Van Framboos & Witte chocolade Framboos & witte chocolade smaak 500 g

  • De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld.* F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. Bereik de uwe vandaag nog!
  • Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.
  • Caloriebeheersend: 228 kcal per portie (als het gemengd wordt met 250 ml sojamelk)
  • Bevat bosbes en granaatappel
  • Een F1 Vrij Van shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

  Snelle feiten Formula 1 Vrij Van Framboos & Witte chocolade Framboos & witte chocolade smaak 500 g

  Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Vrij Van shake helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.

  Gebruik Formula 1 Vrij Van Framboos & Witte chocolade Framboos & witte chocolade smaak 500 g

  • Voor een sojavrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml halfvolle koemelk
  • Voor een lactosevrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml sojamelk

   Verschillende soorten shakes

   Dieet shakes of afslankshakes om af te vallen

   Met het drinken van shakes of het eten van repen vervang je jouw normale maaltijd. Dit kan voor ontbijt, lunch en/of avondeten. Je valt af omdat de repen en shakes minder calorieën bevatten dan gewone maaltijden. Hoeveel je afvalt is afhankelijk van het aantal maaltijden dat je vervangt en wat je daarnaast nog eet.

   Let wel: het is niet de bedoeling om enkel en alleen shakes te drinken en of repen te eten.  Dieet shakes of afslankshakes dien je steeds te kaderen in een gezonde levensstijl in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.

   Proteïne shakes om meer spiermassa op te bouwen

   Het gebruik van eiwitshakes kan nuttig zijn voor mensen die intensief sporten of die streven naar de opbouw van spiermassa.  Proteïne shakes dienen als aanvulling op gezonde voeding.  Eiwitshakes zijn een gemakkelijke manier  om extra eiwitten binnen willen krijgen.

   Eiwitten vormen niet alleen een belangrijke bouwstof voor jouw lichaam, maar werken bloeddrukverlagend. Het eten van eiwitrijke voeding, weliswaar in combinatie met groenten, fruit en weinig verzadigd vet werkt bloeddrukverlagend werkt.

   Het drinken van een proteïne shake of eiwitshake is een goede aanvulling op de voeding wanneer je regelmatig sport. Op de verpakking kan je steeds een dosering en een dagelijks gebruik terugvinden. Over het algemeen komt dit neer op een proteïne shake van ongeveer 40 gram per dag.

   Herbalife-Formula-1-Vrij-Van-Framboos-&-Witte-chocolade-Framboos-&-witte-chocolade-smaak-voedingswaarden