Ontbijt / maaltijden

Herbalife Formula 1 Hartige maaltijd Paddenstoel- en Kruidensmaak 550 g

€50,85 €46,11

  Formula 1 is een smakelijke en voedzame maaltijd. Het bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige sojaproteïnen, vezels, vitaminen en mineralen het is geschikt voor veganisten** en glutenvrij.

  Krijg de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, terwijl je toegewijd blijft aan je voorkeuren of voedingsvereisten. F1 Paddenstoel & Kruiden is gemaakt van veganistische ingrediënten die vrij zijn van gluten en zuivel. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen.
  Een rijke en romige maaltijd die snel te bereiden is en een uitstekende balans biedt van kwalitatief hoogwaardige sojaproteïnen en belangrijke macro- en microvoedingsstoffen.
  Geniet van Formula 1 als voedzame lunch of avondmaaltijd om je actieve levensstijl en gewichtsbeheersingsdoelen te ondersteunen.

  Belangrijke voordelen Formula 1 Hartige maaltijd Paddenstoel- en Kruidensmaak 550 g

  • Rijk aan proteïnen
  • F1 Paddenstoel & Kruiden bevat geen kunstmatige kleurstoffen, geen toegevoegde suikers en is glutenvrij.
  • Ook als je ervan geniet als veganistische drank levert F1 je meer dan een derde van je dagelijks aanbevolen inname van 25 vitaminen en mineralen.

  Gebruik Formula 1 Hartige maaltijd Paddenstoel- en Kruidensmaak 550 g

  Geniet iedere dag van een Formula 1 Paddenstoel- & Kruiden als voedzame maaltijd. Schud de bus voorzichtig voor ieder gebruik aangezien de inhoud kan gaan klonteren. Meng twee maatlepels (26 g) poeder met 250 ml warme, halfvolle melk. Of meng voor een veganistische en zuivelvrije shake twee maatlepels (26 g) poeder met 250 ml warme, verrijkte sojadrank.

  Geniet van dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl. Ga naar MyFoodboost.nl voor extra shakerecepten en serveersuggesties
  Vervang voor gewichtsbeheersing twee maaltijden per dag door een heerlijke en uitgebalanceerde Formula 1: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden binnen een energiebeperkt dieet door maaltijdvervangers, draagt bij aan gewichtsverlies. Vervang voor uitgebalanceerde voeding en gewichtsbeheersing één maaltijd per dag door een heerlijke Formula 1: Het vervangen van één van de dagelijkse hoofdmaaltijden binnen een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervanger draagt bij aan behoud van gewicht na gewichtsverlies.** indien gemengd met 250 ml verrijkte sojadrank


   Verschillende soorten shakes

   Dieet shakes of afslankshakes om af te vallen

   Met het drinken van shakes of het eten van repen vervang je jouw normale maaltijd. Dit kan voor ontbijt, lunch en/of avondeten. Je valt af omdat de repen en shakes minder calorieën bevatten dan gewone maaltijden. Hoeveel je afvalt is afhankelijk van het aantal maaltijden dat je vervangt en wat je daarnaast nog eet.

   Let wel: het is niet de bedoeling om enkel en alleen shakes te drinken en of repen te eten.  Dieet shakes of afslankshakes dien je steeds te kaderen in een gezonde levensstijl in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.

   Proteïne shakes om meer spiermassa op te bouwen

   Het gebruik van eiwitshakes kan nuttig zijn voor mensen die intensief sporten of die streven naar de opbouw van spiermassa.  Proteïne shakes dienen als aanvulling op gezonde voeding.  Eiwitshakes zijn een gemakkelijke manier  om extra eiwitten binnen willen krijgen.

   Eiwitten vormen niet alleen een belangrijke bouwstof voor jouw lichaam, maar werken bloeddrukverlagend. Het eten van eiwitrijke voeding, weliswaar in combinatie met groenten, fruit en weinig verzadigd vet werkt bloeddrukverlagend werkt.

   Het drinken van een proteïne shake of eiwitshake is een goede aanvulling op de voeding wanneer je regelmatig sport. Op de verpakking kan je steeds een dosering en een dagelijks gebruik terugvinden. Over het algemeen komt dit neer op een proteïne shake van ongeveer 40 gram per dag.

   Herbalife-Formula-1-Voedingsshake-paddenstoel-kruidensmaak-voedingswaarden