Herbalife24

Herbalife Pro Sport Rebuild Strength chocolade 1000 g

€71,45 €70,31

  Hersteldrank rijk aan proteïnen voor gebruik na krachttraining.


  Belangrijke voordelen Pro Sport Rebuild Strength chocolade 1000 g

  • Voor gebruik na anaerobe training
  • Bevat 25 g proteïne dat bijdraagt aan de groei en het behoud van magere spiermassa en levert proteïne aan vermoeide spieren
  • IJzer draagt bij aan het normale energiemetabolisme, de formatie van rode bloedcellen en zuurstoftransport in het lichaam
  • Geen kunstmatige kleur- smaak- of zoetstoffen
  • Caseïne- en wei-proteïnen zijn beide hoogwaardige zuivelproteïnen en worden erkend om hun uitstekende aminozuurinhoud.

  Snelle feiten Pro Sport Rebuild Strength chocolade 1000 g

  • Iedereen die aan gewichtheffen in de sportschool doet
  • De CrossFitatleet na een training
  • Voetballers die magere spiermassa willen opbouwen
  • Iedereen die behoefte heeft aan veel proteïnen

  Gebruik Pro Sport Rebuild Strength chocolade 1000 g

  Meng 5 afgestreken lepels (50 g) met 250 ml water. Schud krachtig. Consumeer binnen 30 minuten na anaerobe activiteit. Dit product dient gebruikt te worden als onderdeel van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet in combinatie met een evenwichtige levensstijl


   Proteïne shakes om meer spiermassa op te bouwen

   Het gebruik van eiwitshakes kan nuttig zijn voor mensen die intensief sporten of die streven naar de opbouw van spiermassa.  Proteïne shakes dienen als aanvulling op gezonde voeding.  Eiwitshakes zijn een gemakkelijke manier  om extra eiwitten binnen willen krijgen.

   Eiwitten vormen niet alleen een belangrijke bouwstof voor jouw lichaam, maar werken bloeddrukverlagend. Het eten van eiwitrijke voeding, weliswaar in combinatie met groenten, fruit en weinig verzadigd vet werkt bloeddrukverlagend werkt.

   Het drinken van een proteïne shake of eiwitshake is een goede aanvulling op de voeding wanneer je regelmatig sport. Op de verpakking kan je steeds een dosering en een dagelijks gebruik terugvinden. Over het algemeen komt dit neer op een proteïne shake van ongeveer 40 gram per dag.

   Zijn shakes drinken gezond?

   Enkel leven op shakes en niks anders meer eten en of drinken lijkt mij niet gezond.  Je dient zowel afslankshakes als protëine shakes en recovery shakes steeds goed te gebruiken, telkens in combinatie met een gezonde levensstijl en voldoende lichaamsbeweging.

   Gezond afvallen betekent dat je voldoende eet en drinkt. Oftewel: je eet voldoende gezond zodat je geen tekort aan voedingsstoffen ontwikkelt, maar zorgt daarbij wel voor een caloriebeperking. Afslankshakes of dieet shakes omvatten mineralen en vitaminen, net zoals je deze ook kan terugvinden in normale vast voeding.

   Ingrediënten

   Melkeiwit concentraat,wei-eiwitconcentraat (van melk),fructose, sucrose, mager cacaopoeder,L-glutamine, wei-eiwitisolaat (vanmelk), maltodextrine, natuurlijke aroma, natriumchloride, zuurteregelaar (trikaliumcitraat), calciumcaseïnaat, middellange keten triglyceriden, L-leucine,L-isoleucine, L-valine, natrium-L-ascorbaat,verdikkingsmiddel (guargom), ijzer (III) pyrofosfaat, DL-alfa-tocoferol, calciumD-pantothenaat, pyridoxine hydrochloride,thiamine-hydrochloride, riboflavine, D-biotine, cyanocobalamine.

   BEVAT MELK. KAN SOJA EN EI BEVATTEN.

   Voedingswaarden per 100 g portie van 50 g met 250 ml water
   Energie 376 kcal 188 kcal
   1600kj 800kj
   Eiwitten 50.8 g 25.4 g
   Koolhydraten 36.2 g 17.6 g
   Waarvan suikers 33.6 g 16.8 g
   Vetten 3.0 g 1.5 g