Herbalife24

Herbalife Formula 1 Sport romige vanille 524 g

€62,25 €56,48

  Trakteer je lichaam op Formula 1 Sport.
  Een gemakkelijke en uitgebalanceerde maaltijd die helpt je voedings- en fitnessdoelen te ondersteunen!

  Belangrijke voordelen Formula 1 Sport romige vanille 524 g

  • Met 19 g kwalitatief hoogwaardige proteïnen en 5 g vezels kan Formula 1 Sport een solide voedingsbasis bieden voor je fitnessaspiraties
  • Bevat 25 vitaminen en mineralen om je te helpen de optimale voeding binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft
  • Bevat vitaminen C, E en selenium, die bijdragen aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

  Wie kan profiteren van Formula 1 Sport romige vanille 524 g?

  Formula 1 Sport is een optimale maaltijdvervangende shake voor fitte en actieve individuen die een balans zoeken tussen hun fitnessdoelen, de juiste voeding en een drukke levensstijl.

  Gebruik Formula 1 Sport romige vanille 524 g

  Meng 2 lepels (26 g) Formula 1 Sport met 250 ml halfvolle melk (1,5% vet).

  * Voor gewichtsbeheersing: Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden binnen een energiebeperkt dieet door maaltijdvervangers draagt bij aan gewichtsverlies. Vervang twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden door een heerlijke Formula 1 shake en neem een uitgebalanceerde maaltijd.

  ** Voor uitgebalanceerde voeding en gewichtsbeheersing: Het vervangen van één van de dagelijkse hoofdmaaltijden binnen een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervanger draagt bij aan behoud van gewicht na gewichtsverlies. Vervang één van de dagelijkse hoofdmaaltijden door een heerlijke Formula 1 shake en eet twee uitgebalanceerde maaltijden.

  Gebruik dit product als onderdeel van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet in combinatie met een gezonde levensstijl.
  Dit product is bedoeld voor gebruik als onderdeel van een energiebeperkt dieet en met andere voedingsmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging. Het is belangrijk voldoende vocht te blijven innemen. Het is belangrijk de aanwijzingen zoals gegeven op te volgen.

  Getest op verboden stoffen: Het programma voor kwaliteitswaarborging van Informed Sport certificeert dat een monster van de batch (waaruit dit product afkomstig is) is getest door LGC’s toonaangevende sportdopingslaboratorium en dat er geen verboden stoffen zijn gevonden bij de antidopingtesten. Kijk voor meer informatie op www.informed-sport.com


   Verschillende soorten shakes

   Dieet shakes of afslankshakes om af te vallen

   Met het drinken van shakes of het eten van repen vervang je jouw normale maaltijd. Dit kan voor ontbijt, lunch en/of avondeten. Je valt af omdat de repen en shakes minder calorieën bevatten dan gewone maaltijden. Hoeveel je afvalt is afhankelijk van het aantal maaltijden dat je vervangt en wat je daarnaast nog eet.

   Let wel: het is niet de bedoeling om enkel en alleen shakes te drinken en of repen te eten.  Dieet shakes of afslankshakes dien je steeds te kaderen in een gezonde levensstijl in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.

   Proteïne shakes om meer spiermassa op te bouwen

   Het gebruik van eiwitshakes kan nuttig zijn voor mensen die intensief sporten of die streven naar de opbouw van spiermassa.  Proteïne shakes dienen als aanvulling op gezonde voeding.  Eiwitshakes zijn een gemakkelijke manier  om extra eiwitten binnen willen krijgen.

   Eiwitten vormen niet alleen een belangrijke bouwstof voor jouw lichaam, maar werken bloeddrukverlagend. Het eten van eiwitrijke voeding, weliswaar in combinatie met groenten, fruit en weinig verzadigd vet werkt bloeddrukverlagend werkt.

   Het drinken van een proteïne shake of eiwitshake is een goede aanvulling op de voeding wanneer je regelmatig sport. Op de verpakking kan je steeds een dosering en een dagelijks gebruik terugvinden. Over het algemeen komt dit neer op een proteïne shake van ongeveer 40 gram per dag.

   Zijn shakes drinken gezond?

   Enkel leven op shakes en niks anders meer eten en of drinken lijkt mij niet gezond.  Je dient zowel afslankshakes als protëine shakes en recovery shakes steeds goed te gebruiken, telkens in combinatie met een gezonde levensstijl en voldoende lichaamsbeweging.

   Gezond afvallen betekent dat je voldoende eet en drinkt. Oftewel: je eet voldoende gezond zodat je geen tekort aan voedingsstoffen ontwikkelt, maar zorgt daarbij wel voor een caloriebeperking. Afslankshakes of dieet shakes omvatten mineralen en vitaminen, net zoals je deze ook kan terugvinden in normale vast voeding.

   Ingrediënten

   Melk proteïne concentraat, fructose, inuline, glutenvrije havervezel, saffloerolie, mineralen mix (calciumcitraat, magnesiumoxide, ijzer(II)fumaraat, natriumseleniet, zinkoxide, chroom(III)chloride, mangaancarbonaat, koper(II)citraat, kaliumjodide), L-glutamine, aroma, kaliumfosfaat, emulgator (soja lecithine), biologisch1 lijnzaadpoeder, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guarpitmeel), vitaminen mix (L-ascorbinezuur (Vit. C), DL-alfa-tocoferylacetaat (Vit. E), nicotinamide (Niacine), retinylacetaat (Vit. A), D-biotine (Biotine), calcium-D-pantothenaat (Pantotheenzuur), cholecalciferol (Vit. D), pteroylmonoglutaminezuur (Foliumzuur), fyllochinon (Vit. K), pyridoxinehydrochloride (Vit. B6), thiaminemononitraat (Vit. B1), cyanocobalamine (Vit. B12), riboflavine (Vit. B2)), natriumchloride, zoetstof (steviolglycosiden), kleurstof (bèta-caroteen), fruitpoeders (papaja, granaatappel, bosbes), peterseliepoeder, antiklontermiddel (siliciumdioxide). Zoetstof uit natuurlijke bron.
   Allergie advies: voor allergenen, zie ingrediënten dikgedrukt.