Power

Etixx High protein sport bar Cookie & Cream 12 stuks

€29,90 €26,90

  De ideale snack na je power- en krachttraining.

  • Mix van snelle en trage eiwitten die optimale groei en snel herstel van spiermassa ondersteunen
  • Laag aan suikers
  • Rijk aan vezels
  • ±20g eiwitten per bar

   Eiwitten of proteïnen zijn essentiële voedingsstoffen die voorkomen in een gezonde en evenwichtige voeding (bv. in vlees, vis, eieren, melk of noten). Ze dragen bij aan het behoud en de opbouw van de spiermassa. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwitten voor sporters varieert tussen 1,2 en 1,7 g/kg lichaamsgewicht per dag. Het wordt aangeraden om eiwitrijke maaltijden te verspreiden over de dag.

   Fysieke inspanning en in het bijzonder krachttraining resulteert in verhoogde eiwitafbraak en -synthese. Voor een optimale spiergroei (hypertrofie) en toename van spierkracht na krachttraining, moeten voldoende eiwitten, en in het bijzonder aminozuren, ingenomen worden. Het is aangetoond dat het innemen van 20g eiwit direct na de training  voldoende is voor het behouden, herstellen en opbouwen van spiermassa. Daarnaast wordt ook aangeraden om eiwitrijke maaltijden te verspreiden over de dag.

   Weiproteïne is een van de meest hoogwaardige eiwitten op de markt en bevat alle essentiële aminozuren. Weiproteïnen worden sneller verteerd en geabsorbeerd en bevatten een hoge portie leucine, wat de belangrijkste trigger is voor het opbouwen van spiermassa.

   Voor wie kan de Etixx High Protein Bar voordelig zijn?

   De Etixx High Protein Bar is geschikt voor explosieve sporters die aan kracht- of powertraining doen. 

   Gebruiksaanwijzing Etixx High Protein Bar

   Onmiddellijk na elke training: 1 bar

   Ingrediënten Etixx High Protein Bar

   Cookie & cream
   chocolade 25% (cacaomassa, zoetstof (maltitol), cacaoboter, melkvet, emulgator (sojalecithine), vanille), melkeiwitmengsel (calciumcaseïnaat (melk), wei-eiwit (melk), melkeiwit), laag met cacaosmaak 14% (vulstof (polydextrose), sojaolie, magere melkpoeder, stabilisator (xylitol), magere cacao, emulgator (sojalecithine), zout), bevochtigingsmiddel (glycerol), gehydrolyseerd tarwegluten, gelatine hydrolysaat, soja-eiwit, oplosbare maïsvezel, sojaolie, roompoeder (melk), aroma (melk), zout, zoetstof (sucralose).

   Bevat gluten – bevat lactose – bevat soja – vegetariërs x – veganisten x